Μένει Φούλαμ ο Μπερμπάτοφ

Όπως όλα δείχνουν, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα παραμείνει στην Φούλαμ και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Το όνομά του απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπάθησε να τον δελεάσει, αλλά σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Βούλγαρος φορ θα μείνει στο Λονδίνο.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Υπήρχαν κάποιες φήμες που ήθελαν τον Ντίμιταρ να είναι σε επαφή με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα έχει συμβόλαιο και θέλει να κάνει τη δουλειά του για την ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος στη Φούλαμ και έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή. Τώρα θέλει να βοηθήσει τη Φούλαμ να μείνει στην κατηγορία” δήλωσε ο Εμίλ Ντάντσεφ, ατζέντης του Μπερμπάτοφ, ύστερα από συζήτηση που είχε με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρενέ Μιούλεστεν.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Μιούλεστεν ανέλαβε προπονητής της Ανζί Μαχατσκάλα το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Χίντινκ, αλλά έφυγε κι αυτός μετά από λίγο καιρό, όταν ο Κερίμοφ αποφάσισε να πουλήσει τους βασικούς παίκτες και ουσιαστικά να διαλύσει την ομάδα και τον Νοέμβριο ο Μιούλεστεν, που είναι Ολλανδός, πήγε στη Φούλαμ, ως βοηθός του Ντικ Γιολ. Σε τρεις εβδομάδες, ο Ντικ Γιόλ αποχώρησε κι ανέλαβε αυτός πρώτος προπονητής.