Κιτρινόμαυρο προσκλητήριο νίκης στο Γ. Καραϊσκάκης

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα ένα δυνατό κρας τεστ απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.

Ο Άλαν Πάρντιου ανακοίνωσε την αποστολή των κιτρινόμαυρων και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται άπαντες, πλην του τραυματία Ενκουλού. Ο Άρης ταξίδεψε χθες για την Αθήνα και θα μείνει εκεί, αφού έχει μπροστά του δύο ματς για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

«Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία πρωτίστως. Να είμαστε συμπαγείς. Κυρίως, όμως, πρέπει να έχουμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική να κλέψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά με τη λογική ότι πάμε να πάρουμε τη νίκη! Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Άλαν Πάρντιου γι αυτό το ματς.