«Τι ζητάει η Σεντ Ετιέν για Κρασό»

Με αποκαλύψεις κυκλοφορεί η FORZA και αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/1), αφού μεταξύ άλλων φέρνει στο φως το όνομα του Ζαν Φιλίπ Κρασό.

Πρόκειται για τον Ιβοριανό φορ της Σεντ Ετιέν, που βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με την αποκάλυψη της κορυφαίας εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας να «ταξιδεύει» και στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα, ιστοσελίδες από τη χώρα κάνουν αναφορά στην είδηση που αποκάλυψε η FORZA, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο 26χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, δεν ενδιαφέρεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Σεντ Ετιέν, με την τρέχουσα συμφωνία να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα οι Γάλλοι τονίζουν ότι Κράσο θα μπορούσε να δελεαστεί από έναν σύλλογο που παίζει συχνά στα Κύπελλα Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι η Σεντ Ετιέν θα ζητούσε ένα ποσό ανάμεσα στα δύο και τα τρία εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον επιθετικό της, που φέτος έχει οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 15 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για την υπόθεση του Κρασό, του Λοκάντια αλλά και όχι μόνο, στη FORZA που κυκλοφορεί στα περίπτερα αλλά και διαδικτυακά, και την Κυριακή (15/1)