Φορ με 400

O ΠΑΟΚ ψάχνει πολύ καιρό να βρει έναν σέντερ φορ και η αναζήτηση είχε πολλές δυσκολίες. Οι καλοί φορ δεν έρχονται στην Ελλάδα, αφού το πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο, λένε στην Τούμπα, κάποιοι που θα μπορεί να έρχονταν, θα έπρεπε να πάρουν υπερβολικά για την αξία τους χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός τέτοια προβλήματα δεν είχε και με καλά χρήματα, βρήκε καλούς φορ. Με καλύτερο φυσικά τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι με 400.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους και εξελίσσεται σε εξαιρετική επιλογή.

Ο 27χρονος Σουηδός, που έχει παίξει σε Γκέτεμποργκ, Γκρόνινγκεν, Αμβούργο (τον αγόρασε 10.000.000 ευρώ!) και Αϊντχόφεν ξαναγεννήθηκε στον Παναθηναϊκό και σε 17 αγώνες Σούπερ Λιγκ έχει 8 γκολ και 4 ασίστ!

Με τα ίδια χρήματα (περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο) υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ο 33χρονος Μλάντεν Πέτριτς, που έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ. Πέρσι τον Μάιο, πριν συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τον Στέφενς, στην Τούμπα συζητούσαν με τον μάνατζέρ του και τότε το κασέ του Κροάτη φορ ήταν περίπου στα διπλά.