Τα πράσινα «μπράβο» στον ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της στέκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ! Οι φιλικές σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο και οι κοινές απόψεις τους γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά και η κόντρα απέναντι στο μονοπώλιο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώθηκαν με την σημερινή ανακοίνωση των «πράσινων», που χαιρετίζουν τις θέσεις και τις απόψεις του Δικεφάλου, έτσι όπως εκφράστηκαν και δημοσιοποιήθηκαν με τη χτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοούμενη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».