Φωνές για αλλοίωση στην Κατερίνη

Ο Ηρακλής έφυγε με μεγάλο διπλό από την Κατερινή, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να χωνέψουν το “μη σφύριγμα” στη φάση του 77′ όταν ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Στάμου, ύστερα από σουτ του Μανίκα.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη του. Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος. Όταν στο 75’ δεν μας έδωσαν πέναλτι και δεν έδωσαν κόκκινη κάρτα στον Ηρακλή. Ο Ηρακλης είναι ιστορική ομάδα αλλά το ίδιο και ο Πιερικός. Δεν θα γίνουμε εμείς το εύκολο θύμα», είπε ο Μιχάλης Ζιώγας, ο προπονητής του Πιερικού.

«Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ηρακλή, πιστεύω ότι υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος. Επειδή ήταν μπροστά μου ο διαιτητής πήγε να δώσει πέναλτι αλλά δίστασε γιατί είπε αν το δώσω θα πρέπει να δώσω και κόκκινη και μετά μπορεί να γίνουν πολλά. Ζούμε από αυτό το πράγμα και οφείλουν όλοι να μας σέβονται. Όταν παίρνεις μία σφυρίχτρα πρέπει να είσαι υπεύθυνος. Παρόλα αυτά δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ηρακλή», είπε από την πλευρά του ο Ηλίας Μανίκας, ο οποίος “πρωταγωνίστησε” στη συγκεκριμένη φάση.

Από την άλλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στη γενικότερη εικόνα του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε στην πρεμιέρα. Πιστεύω ότι για 80’ ήμασταν κυρίαρχοι και στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε την ηρεμία μας. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα και να πιστέψει ότι μπορεί να μας απειλήσει. Εκεί έπρεπε να είμαστε πιο ψύχραιμοι παρότι πιστεύω ότι έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι από νωρίτερα. Δημιουργούμε πολλές φορές πρόβλημα στον εαυτό μας από μόνοι μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια», είπε ο προπονητής του Ηρακλή, που δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες στην απουσία του Ρομάνο.

«Δεν έχουμε χτίσει την ομάδα αυτή έτσι ώστε να βρίσκουμε δικαιολογίες όταν λείπει ένα παίκτης. Όποιος λείπει υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει. Έχουμε ρόστερ για να παίζει Τετάρτη – Κυριακή», είπε.

Όσο για την παρουσία του κόσμου στην Κατερίνη;

«Ο κόσμος ξέρουμε ότι είναι η δύναμη της ομάδας. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας. Θέλουμε την βοήθεια και στην συνέχεια γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Την βοήθεια την θέλουμε περισσότερο στα δύσκολα», είπε.