Τι έψαχνε ο Κωστίκος;

Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ (δεν είναι και τόσοι πολλοί πια…) πήραν τους δρόμους αυτές τις μέρες, για να δουν παίκτες δεξιά κι αριστερά. Άλλοι πήγαν στο εξωτερικό, άλλοι, όπως ο Γιώργος Κωστίκος, που συγκαταλέγεται στους σκάουτερ του Δικεφάλου, πήγε στην Κατερίνη.

Τι πήγε να κάνει εκεί;

Ο Κωστίκος είναι γνωστό ότι κατάγεται από την Κατερίνη, οπότε ο δρόμος προς τα εκεί είναι πιο εύκολος… Σήμερα πήγε να δει το παιχνίδι Πιερικός – Ηρακλής, μάλλον για να έχει μια ακόμη άποψη για δύο παίκτες του Πιερικού, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ (αλλά φαίνεται πως είναι μακριά από το επίπεδό του).

Ο λόγος για τον Μυστακίδη και τον Γιαννούλη (αδερφό του παίκτη του Ολυμπιακού), οι οποίοι ανήκουν στον ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να έχει κάνει μόνο κάποιες προπονήσεις στο Ελατοχώρι το καλοκαίρι, και τον δεύτερο να πατά στην Τούμπα μόνο μία φορά. Για να υπογράψει πέρσι από τον Βατανιακό, αφού αμέσως δόθηκε δανεικός στον Πιερικό.

Σήμερα, ο Μυστακίδης ξεκίνησε στην ενδεκάδα από τον Μιχάλη Ζιώγα κι έγινε αλλαγή στο 66′, δίνοντας τη θέση του στον… Γιαννούλη.

Αμφότεροι, λίγα εώς ελάχιστα πράγματα…