Με κόσμο στο… άδειο Αλκαζάρ (pics)

Με νίκη ξεκίνησε η Λάρισα, στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ΑΕΛ, αφού έσβησε για δύο φορές τα χρέη της, επέστρεψε ως νέα ΠΑΕ στην Football League και κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0, με γκολ των Περίκο στο 64′ και Πινδώνη στο 75′.

alkazar

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ΑΕΛ τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παρόλα αυτά, κάποιοι κατάφεραν να δουν το παιχνίδι, είτε τρυπώνοντας πίσω από τις κερκίδες, είτε ανεβαίνοντας στην οροφή του διπλανού κλειστού, είτε παίρνοντας θέσεις στις διπλανές ταράτσες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που βρήκε το εξαιρετικό flnews.gr. Υπήρξε μάλιστα και οπαδός που είδε το παιχνίδι από… γερανό.

ael1

Έστω κι έτσι, ατμόσφαιρα υπήρχε στο Αλκαζάρ!

alkazar1

Λάρισα (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μπιλά (45΄Καρανίκας), Πινδώνης, Βερδού (80΄Αναστασάκος), Περίκο (85΄Τσιλιγκίρης), Τσιλιγκίρης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (82΄Παπαδόπουλος), Γκέσιος, Νατσιόπουλος (71΄Σουλίδης), Καράμπελας (34΄Τσούτσης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kAbAhsBvb7U