By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Super League: Οι αριθμοί της 24ης αγωνιστικής
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Οι αριθμοί της 24ης αγωνιστικής

Τhessports
Last updated: 28/02/2023 11:18
Τhessports
Share
SHARE

Με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Super League, στην επίσημη ιστοσελίδα της, παρουσίασε αριθμούς και στατιστικά.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός έμεινε αήττητος για έκτο διαδοχικό παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια και πλησιάζει μια επίδοση που δημιούργησε από την σεζόν 1987-88 έως και τον πρώτο γύρο του 1990-91. Τότε, σε επτά διαδοχικά ντέρμπι είχαν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τώρα έχουν τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Σε όλα αυτά τα ντέρμπι, στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που γίνεται ο πρώτος προπονητής που βγάζει μια σειρά από έξι ντέρμπι χωρίς ήττα. Ο προηγούμενος ήταν ο Κάζιμιρ Γκόρσκι, ο οποίος είχε πέντε ματς χωρίς ήττα από τον Ολυμπιακό από το 1976 έως το 1978 με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την έκτη διαδοχική του ισοπαλία στο πρωτάθλημα και άφησε πίσω το ρεκόρ που είχε μέχρι τώρα και ήταν οι πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-15. Αυτή ήταν η πρώτη του ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος μετά τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ οι δύο ομάδες δεν είχαν αναδειχθεί ισόπαλες ούτε στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Το 1-1 του Απριλίου του 2015 ήταν η πιο πρόσφατη.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης έχει σημειώσει 13 γκολ στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και τα τρία από αυτά είναι με αντίπαλο τον Βόλο. Έχει σκοράρει τόσο ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το Σάββατο σκόραρε και με τα χρώματα της Λαμίας. Αυτό ήταν το 40ο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ανεξάρτητα κατηγορίας.

Την 100η του συμμετοχή με τα χρώματα της ΑΕΚ έκανε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 στην αναμέτρηση Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ 0-1 για τα προκριματικά του Europa League. Το ντεμπούτο του στη Super League είχε γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο ΑΕΚ – Λαμία 3-0, όπου σημείωσε και το ένα από τα τέρματα της ομάδα του. Έχει αγωνιστεί σε 81 αγώνες πρωταθλήματος (23 γκολ), σε 13 Κυπέλλου Ελλάδος (6 γκολ) και σε 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς να σημειώσει γκολ.

Δεύτερο διαδοχικό 0-0 ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό που είχαν ολοκληρώσει και την αναμέτρηση του Α’ Γύρου χωρίς γκολ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων τους που δεν έχει σημειωθεί γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια τους. Ο Παναιτωλικός μάλιστα δεν σκοράρει για τρίτο διαδοχικό ματς με τον Λεβαδειακό, αφού είχε ηττηθεί στην Βοιωτία με 2-1 για την σεζόν 2018-19.

Σχετικά άρθρα

Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
Τι απάντησε ο Χρήστος Τζόλης για το μέλλον του!
TAGGED:Super LeagueΑριθμοί
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Ροναλντίνιο επέστρεψε στα γήπεδα (vid)
Next Article Ανακοινώθηκαν οι επιδοτήσεις για ρεύμα για αέριο (vid)

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Euroleague: Μπάχαλο με τα εισιτήρια του Final 4
ΜΠΑΣΚΕΤ
22 May, 2026
Follow US