Η απολογία, οι μπηχτές και η επιστολή Μπουγαϊδη-Μπακασέτα

Σε αναμονή βρίσκονται στον Άρη για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας σχετικά με όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Από πλευράς «κίτρινων» στην απολογία βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας και ο νομικός σύμβουλος, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

 

Στην απολογία της η ΠΑΕ Άρης επικαλέστηκε ασάφειες και αοριστίες στο ΦΑ που συνέταξε ο Μάνταλος με ιδιαίτερη αναφορά στις ύβρεις των ποδοσφαιριστών («μα καλά χορωδία ήταν και λέγαν τα ίδια…»), ενώ σημειώνεται πως υπήρξαν αιχμές προς τον διαιτητή και το κατά πόσο έγραψε το ΦΑ («αν συνέταξε κιόλας το ΦΑ»).

Η πλευρά Άρη έκανε επίσης λόγο για πλημελή παρουσίαση των γεγονότων με ατάκες του στιλ: «Τελούσε υπό σύγχυση, υπό πανικό» με ιδιαίτερη αναφορά στο ότι: «Εγραψε ότι τον έβρισε ο Κάκογλου, ο οποίος ήταν στην Θεσσαλονίκη».

Επίσης προσκομίστηκε και διαβάστηκε επιστολή των Μπουγαϊδη και Μπακασέτα (αν και δεν κλήθηκαν σε απολογία), με τους δύο ποδοσφαιριστές να αρνούνται όλα όσα γράφτηκαν στο ΦΑ και να ζητούν από τους αθλητικούς δικαστές πριν τους τιμωρήσουν να ακούσουν τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους. «Δείτε σοβαρά το θέμα με τις ασάφειες. Μην εξοντωθούν δύο νεαροί διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές» ειπώθηκε.

Για το θέμα του βοηθού Γουργιώτη η πλευρά του Άρη παραδέχθηκε πως..: «Έγινε απώθηση του βοηθού, δεν το αρνούμαστε. Έπεφτε όμως ο ένας πάνω στον άλλο και όλοι μαζί στον επόπτη».

Ο πρόεδρος της έδρας επέπληξε τον Λάμπρο Σκόρδα για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με τον τελευταίο να τονίζει ότι μπήκε στο γήπεδο αφού είχε διακοπεί αναμέτρηση.

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ρωτήθηκε αν προέτρεψε τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο, με τον ίδιο πάντως να το αρνείται. «Εγώ τους είπα μπείτε μέσα και θα δούμε τι θα κάνουμε αν συνεχίσει έτσι» είπε ο Σκόρδας που πρόσθεσε ότι οι ποδοσφαιριστές του έλεγαν: «Πρόεδρε κάνε κάτι δεν μπορούμε».