Μπλόκο στους οπαδούς της Άιντραχτ που ήθελαν να πάνε στη Νάπολη

Δεν θα επιτραπεί στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να παρευρεθούν στη ρεβάνς του Champions League (φάση «16») στη Νάπολη την επόμενη εβδομάδα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας σχεδιάζει να σταματήσει οποιαδήποτε πώληση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομάδα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχασε τον πρώτο αγώνα με 2-0 στη Γερμανία, ανέμενε ότι θα είχε λίγο λιγότερους από 3.000 φιλάθλους της στο «Diego Armndo Maradona» για τον αγώνα.

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενημερώθηκε χθες αργά το βράδυ από την UEFA ότι το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας θα εκδώσει σήμερα κανονισμό που απαγορεύει στον ιταλικό σύλλογο να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον επαναληπτικό αγώνα στις 15 Μαρτίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

«Αυτό θα περιλαμβάνει ολόκληρο το σύνολο των 2.700 φιλοξενούμενων οπαδών, συμπεριλαμβανομένων των 2.400 στην εξέδρα των φιλοξενούμενων φιλάθλων, που η Άιντραχτ δικαιούνταν. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα σχολιάσει περαιτέρω αυτήν την εξέλιξη μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες του κανονισμού».

Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν πριν από τον πρώτο αγώνα στη Φρανκφούρτη, με την αστυνομία να έχει χαρακτηρίσει αυτό το παιχνίδι ως υψηλού κινδύνου.