Χατζόπουλος: «Ο Μπάνε θα τιμηθεί όπως του αξίζει»

Για την απόφαση να αποσυρθεί η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, δίνοντας λεπτομέρειες για την τελετή που θα διοργανωθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Αποφασίσαμε να αποσύρουμε τη φανέλα με το νούμερο 7 για να τιμήσουμε τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Δε θα φορέσει ποτέ ξανά άλλος παίκτης τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ο Μπάνε. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο για να τον τιμήσουμε, πρώτα από όλα, ως άλλοτε παίκτη της ομάδας μας και όπως του αξίζει.

Είχα ένα όνειρο, να έρθει ο κόσμος γύρω από την ομάδα σε κάθε της εκδήλωση. Ο κόσμος, όμως, δυστυχώς, κρίνει μόνο από το αγωνιστικό. Θα συνεχίσουμε να ‘τρέχουμε’ την ομάδα. Τα έσοδα είναι λίγα και δεν μπορούν να βοηθήσουν για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε, σε μεγάλα… σαλόνια.

Αν αγαπάμε το μπάσκετ ερχόμαστε σε αυτό, χωρίς να το συνδέσουμε με το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ ή οτιδήποτε άλλο. Εχουμε εξοφλήσει τα χρέη του παρελθόντος, είμαστε συνεπείς κάθε μήνα στις υποχρεώσεις μας προς το δημόσιο. Αγωνιστικά, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».