ΠΑΟΚ: Σταθερά στις επιλογές της Κροατίας ο Κοτάρσκι

Πραγματοποιώντας υψηλές πτήσεις με τον ΠΑΟΚ, η παρουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι στα γκολποστ της U21 της Κροατίας δεν αποτελεί έκπληξη, με τον νεαρό πορτιέρε να λαμβάνει εκ νέου κλήση.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου θα δώσει το παρών στις φιλικές αναμετρήσεις της χώρας του με το Ισραήλ στις 23 Μαρτίου στο Varaždin καθώς και με την Αγγλία στις 28 Μαρτίου στο Λονδίνο, στο Craven Cottage.

Όπως σημειώνουν οι Κροάτες: «Αυτά είναι τα πρώτα τεστ πριν την εμφάνιση της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας και της Γεωργίας στα τέλη Ιουνίου, στους αγώνες του προκριματικού γύρου για το Euro της Σλοβακίας το 2025. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, η Κροατία βρέθηκε σε όμιλο μαζί με την Ισπανία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία».

Προ ημερών, οι Κροάτες είχαν σταθεί εκ νέου στον Κοτάρσκι, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται στην παρούσα φάση με την U21 της χώρας του, ωστόσο, όπως ανέφεραν «ανήκει σε μία ταλαντούχα εθνική ομάδα» και ο Κοτάρσκι λογίζεται ως κομμάτι του ποδοσφαιρικού πλούτου που διαθέτει το κροατικό ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες.