Στις 23 Δεκεμβρίου του 2023 τα εγκαίνια του νέου Μπερναμπέου (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή, στην οποία θα αγωνίζεται σε ένα καινούργιο γήπεδο, υπερσύγχρονο και άκρως εντυπωσιακό. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Chiringuito, Χοσέπ Πεδρερόλ, οι «Μαδριλένοι» έχουν προγραμματίσει τα εγκαίνια του νέου «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τις 23 Δεκεμβρίου του 2023. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό σόου, όπως αυτό του Super Bowl.

Οι φίλοι των «μερένγκες» έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τα σχέδια, ενώ δεν βλέπουν την ώρα να αντικρίσουν από κοντά το νέο «σπίτι» της ομάδας. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ διαπάνησε γύρω στα 800 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μιλάμε για ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά για ένα χώρο που θα έχει ειδικούς μηχανισμούς, με σκοπό να μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το νέο χορτάρι θα φεύγει με ειδικούς μηχανισμούς, με σκοπό το γήπεδο να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες για έναν αγώνα NFL. Επίσης, το εξωτερικό του μέρος όταν αυτό ολοκληρωθεί, θα θυμίζει ένα έργο τέχνης, ενώ θα υπάρχουν και ξενοδοχειακές υποδομές με σουίτες για τους προνομιούχους φίλους της «Βασίλισσας» και τους καλεσμένους τους.