Βόμβα στη Βραζιλία με Αντσελότι

Η υπόθεση Κάρλο Αντσελότι κι εθνικής Βραζιλίας είχε καπνό κι ο Έντερσον ήρθε να δείξει πως μάλλον υπάρχει και… φωτιά!

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί τον Νο1 στόχο της βραζιλιανικής ομοσπονδίας για τη διαδοχή του Τίτε και φέρεται να έχει λάβει πρόταση στα χέρια του, η οποία θα εξαρτηθεί από την έκβαση της σεζόν στη Βασίλισσα κι από το αν οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν να εξαντληθεί το συμβόλαιό του που λήγει το 2024 ή θα χωρίσουν δρόμους για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι και της Σελεσάο και τις συζητήσεις που είχε με συμπαίκτες του που τον γνωρίζουν από τη Ρεάλ, είναι πολύ πιθανό ο «Καρλέτο» να γίνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας.

«Έχω συζητήσει γι’ αυτό με Μιλιτάο, Βινίσιους και Κασεμίρο και πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθει στην εθνική Βραζιλίας», δήλωσε συγκεκριμένα και συμπλήρωσε:

«Είναι ένας φανταστικός προπονητής, όλοι στην ομάδα τον εκτιμούν, έχει μια τεράστια καριέρα. Απλά κοιτάξτε το βιογραφικό του. Σύντομα θα ξέρουμε αν θα έρθει ή όχι στην ομάδα. Ελπίζω σε κάθε περίπτωση να λυθεί γρήγορα το θέμα του προπονητή. Νιώθω ότι η αναμονή είναι μεγάλη επειδή ακριβώς υπάρχει τόσο έντονη φημολογία. Θα είναι Βραζιλιάνος ή από το εξωτερικό; Κι εμείς ζούμε σε αυτή τη φάση ανησυχίας»