Η… εξαίρεση του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε φιλική αναμέτρηση με την Φαρούλ Κοστάντζα για το Σάββατο (25/3) στις 18:00, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των Ρουμάνων, Γκίκα Χάτζι.

Ο έμπειρος προπονητής του Δικεφάλου, σημείωσε ότι δεν είναι λάτρης των συγκεκριμένων φιλικών αναμετρήσεων, αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί την… πρόκληση μια σπουδαίας μορφής του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Φαρούλ μας πρότεινε την φιλική αναμέτρηση. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές, αλλά αφού πρόκειται για τον Γκίκα Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια ευεργετική στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Όσον αφορά την πορεία της Φαρούλ στο ρουμανικό πρωτάθλημα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Γκίκα, που είναι μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη για τον τίτλο θα είναι πολύ σκληρή. Η διαφορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες».