Πάει Βέροια ο Απόλλων, τελειώνει ο Βελλής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης! Ο Σταμάτης Βελλής, μίλησε στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” και στη συνέχεια έγινε ψηφοφορία με την οποία με ψήφους 70-30 αποφασίστηκε ο Απόλλων να κατέβει στο παιχνίδι με την Βέροια. Έτσι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου αποφάσισε να καλύψει τα οικονομικά ανοίγματα και το καλοκαίρι να αποχωρήσει.

Οι επιλογές που έδωσε ο Βελλής στην Γενική Συνέλευση ήταν 1) να μην κατέβει η ομάδα στο παιχνίδι με την Βέροια και να συνεχίσει τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική ή όπως χαρακτηριστικά είπε “όπου μας στείλουν” και 2) να κατέβει κανονικά στο παιχνίδι και ο ίδιος να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της χρονιάς, αφού πρώτα καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Τελικά υπερίσχυσε η κοινή λογική, αφού σε περίπτωση που η ομάδα του Απόλλωνα δεν κατέβαινε να αγωνιστεί οι ποινές θα ήταν καταστροφικές για τον σύλλογο, που θα είχε κατηγορηθεί για διακωμώδηση του αθλήματος.

Όταν ο Βελλής (που είχε αποχωρήσει μετά την ομιλία του και τις προτάσεις που κατέθεσε) ενημερώθηκε για την απόφαση της Γ.Σ. με δηλώσεις του τόνισε: «Δεν συμφωνώ με την απόφαση, αλλά θα τη στηρίξω οικονομικά και διοικητικά μέχρι τις 30/6. Το τι θα πράξω εγώ είναι απόφαση δική μου και της οικογένειάς μου. Δε θα δω ούτε στην τηλεόραση τους αγώνες από δω και πέρα. Σε μια τουαλέτα που βρωμάει , βγαίνεις από την τουαλέτα. Δεν κάθεσαι μέσα λέγοντας ότι βρωμάει, κύριε Μώραλη. Πληρώνω μέχρι 30/6 και μετά με ξεχνάτε».