Στο πλευρό της ΚΜΑ ο ΑΣ Άρης

Με την ΚΜΑ συντάσσεται ο ΑΣ Άρης όπως ανακοινώθηκε. Επειτα από έκτακτο δ.σ. αποφάσισε να προχωρήσει σε άρση της εμπιστοσύνης προς την διοίκηση Σκόρδα, να προχωρήσει σε αίτηση ανάκλησής της και να συμφωνήσει στον διορισμό της διοίκησης Στεφανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από το σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Της συνεδρίασης του «ΑΣ ΑΡΗΣ», 27/2/14

Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία και δεδομένης της ιδιότητος του ΑΣ ΑΡΗΣ ως μετόχου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Άρση της εμπιστοσύνης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , λόγω λανθασμένων χειρισμών στην υπόθεση της αίτησης για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99, της αγωνιστικής της πορείας στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE καθώς και της συμπεριφοράς του Προέδρου της στον αγώνα πρωταθλήματος με την Π.Α.Ε Πλατανιάς (απαίτηση από τους ποδοσφαιριστές να αποσυρθούν από τον αγώνα κ.α.)

2) Ορισμός του δικηγόρου Σπύρου Χριστοφορίδη, ως πληρεξούσιου του ΑΣ ΑΡΗΣ, ώστε να συντάξει την αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νικης (απόφαση διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ) και να παρασταθεί για λογαριασμό του ΑΣ ΑΡΗΣ στην εκδίκαση ανάκλησης, καθώς και το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, που θα αποτελείται από τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Ιωάννη Κουζούνια, Βασίλη Φουρλίγκα, Ηλία Κουσουνάδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΑΡΗΣ.