Στον… τάκο ο Χατζηαποστόλου

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Βασίλη Χατζηαποστόλου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις του άρθρου 25 (παρ. 1, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς.

Η δίωξη αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: ««Το πρόβλημα είναι πως αυτοί που είναι τώρα, πρέπει να φύγουν. Το ακόμη χειρότερο είναι πως δεν είναι δικά τους όσα γίνονται, αλλά φαίνεται πως τους τα λένε άλλοι. Άνθρωποι που ίσως να έχουν άλλα συμφέροντα απ’ το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί δεν γίνεται να γκρεμίζεις μέσα σε λίγο καιρό ό,τι καλό φτιάχθηκε στην Εθνική τόσα χρόνια».

Για την διοίκηση της ΕΠΟ τόνισε: «Το μόνο που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι να φύγει η διοίκηση. Αλλά δεν μπορεί να φύγει έτσι εύκολα, είναι εκλεγμένη. Θα πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι των άλλων Ενώσεων ποιο είναι το καλό. Αλλά δεν μπορούν, γιατί είναι εξαρτώμενοι οικονομικά απ’ την ΕΠΟ, τώρα που κόπηκαν τα λεφτά της Πολιτείας. Σου λέει ο άλλος “στείλε μου 2.000 να πληρώσω έναν υπάλληλο”. Πώς μετά θα τον ρίξεις;».

Για τα συμφέροντα εκτός ποδοσφαίρου είπε: «Δεν τους ξέρετε; Δεν βλέπετε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν ακούτε τις κασέτες, τα πορίσματα των εισαγγελέων, τις προτάσεις τους; Στα συμβούλια της ΕΠΟ επικρατεί ο νόμος της σιωπής, η σιωπή των αμνών. Φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν μια οργάνωση. Παραβιάζονται οικονομικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, άρα αποτελούν κατά το νόμο μία συμμορία. Σίγουρα υπάρχει το αυτοδιοίκητο, αλλά εδώ υπάρχουν ποινικά αδικήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο. Πιστεύω πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και θα κάτσουν στο σκαμνί αυτοί που πρέπει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο…».