Ενας… άλλος Μακ!

Έναν πολύ διαφορετικό, προς το καλύτερο, Ρόμπερτ Μακ βλέπουν φέτος στον ΠΑΟΚ. Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή, που το τελευταίο διάστημα της παρουσίας του στην Μπουντσελίγκα με την ομάδα της Νυρεμβέργη βολόδερνε μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Σλοβάκος έχει αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει επιστρέψει, ως βασικό μέλος στην εθνική ομάδα της χώρας του και για όλα αυτά υπάρχει εξήγηση. «Αισθάνεται τον ΠΑΟΚ σαν να είναι οικογένειά του. Και το «δέσιμο» που υπάρχει με τον προπονητή, με τους παίκτες, τον βοηθά να παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Αλλος άνθρωπος είναι ο Ρόμπερτ στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι τον βοήθησε πολύ η απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να αφήσει την Νυρεμβέργη και να έρθει στον ΠΑΟΚ», υποστηρίζει ο μάνατζερ του Μακ, ο γνωστός μας Γιουράι Βένγκλος σε συνέντευξη του σήμερα στα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Ο Σλοβάκος ατζέντης αποκάλυψε πως οι πρώτες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ έγιναν τον περασμένο χειμώνα, η μεταγραφή έκλεισε στην Ολλανδία όταν μίλησε με τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Ζήση Βρύζα, ενώ όπως λέει: «ο Μακ είναι ενθουσιασμένος από τη ζωή του στην Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του και το παιδί τους. Είναι χαρούμενος, απολαμβάνει τα ματς και θέλει συνέχεια να κερδίζει με τον ΠΑΟΚ. Η απόδοσή του με τον ΠΑΟΚ, τον βοηθά και με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Ο Μακ είναι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και θέλει να ζήσει πολλές επιτυχίες».