Μίλτος Τεντόγλου: «Αυτή τη σεζόν θα είμαι αήττητος»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα του MEGA και την εκπομπή «Super Μπάλα» αναφορικά με το στόχο του για τη φετινή σεζόν, αλλά και την πορεία της προετοιμασίας του.

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον πρώτο αγώνα που έδωσε στη Κύπρο και ενώ ετοιμάζεται για τον προσεχή αγώνα του που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/06 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Street long jump event, δεν παρέλειψε να μιλήσεις στη κάμερα και να κάνει μερικές δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου:

 

«Κύριος στόχος για φέτος είναι το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. Θα είμαι εντελώς έτοιμος τότε. Ότι γίνεται μέχρι τότε δεν θα είναι το μάξιμουμ. Δεν θα είναι το πιο δυνατό μου, γιατί τα καλά που μπορώ προσπαθώ να τα κάνω εκεί.

Αν δείτε τις λίστες, πέρυσι είχαν κάνει 14 άτομα πάνω από 8.20 στο μήκος όλη τη σεζόν. Φέτος έχουν κάνει ήδη 14 άτομα και είναι ακόμη Μάιος. Είναι επειδή αλλάζει η γενιά και έρχονται μικροί άλτες. Οι μεγαλύτεροι μου αντίπαλοι θα είναι ο Αμερικάνος Μάρκις Ντέντι, ο Κουβανός ο Μάικελ Μασσό, αν επιστρέψει ο Ετσεβάρια και ο Τζαμαϊκανός ο Γκέιλ. Δεν αναφέρω κάποιους μικρούς γιατί δεν είναι τόσο έμπειροι ακόμα.

 

Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν θα είμαι αήττητος. Δεν θα χάσω ούτε έναν αγώνα. Και θα κάνω μια μεγάλη επίδοση ελπίζω στο Παγκόσμιο. Την περιμένω να έρθει.

Έκανα έναν καλό αγώνα στην Κύπρο, μια καλή επίδοση και είμαι έτοιμος για τους επόμενους αγώνες. Είμαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσα να κάνω μεγαλύτερη επίδοση, αλλά επειδή είμαι ακόμα στην προετοιμασία και δεν έχω δέσει τη φόρα μου με το άλμα μου, δε βγήκε μια τεράστια επίδοση».