Λουτσέσκου: «Το πλάνο και η μεταβατική χρονιά»

Ακόμα ένα κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσαν στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ από τη Ρουμανία, με τον προπονητή το Δικεφάλου να κάνει τον απολογισμό της σεζόν, τη μεταβατική περίοδο της ομάδας αλλά και την ενσωμάτωση νέων ποδοσφαιριστών στο γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός το Δικεφάλου ανέφερε για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Από τη μία, τα αποτελέσματα που είχαμε, είναι απολύτως φυσιολογικά, με μια εντελώς αλλαγμένη ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε βάσει των συνθηκών καθώς ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες. Δεδομένου πως μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που είναι σε ένα επίπεδο να διεκδικεί, το τελικό αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να βελτιώσουμε τη δουλειά που κάναμε φέτος. Δεν μπορούμε να αφήσουμε ό,τι κάναμε στην άκρη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φέτος απέκτησαν εμπειρία.

Για όλους, ήταν μια κακή σεζόν. Για μένα είναι μια κανονική σεζόν. Αλλάξαμε πολλά πράγματα, κάναμε χώρο για νέους παίκτες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Στις κρίσιμες στιγμές της σεζόν χάσαμε δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές για εμάς, τον Καλέντ και τον Νέλσον.

Ήταν μια μεταβατική χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Όταν κάνεις τόσες πολλές αλλαγές και χρησιμοποιείς νέους παίκτες, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Όταν οι παίκτες δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία, είναι πιθανό να έχεις αυτά τα αποτελέσματα».