“Διαιτησία και Στοχ”

Παράπονα για την διαιτησία, η “αλλαγή στην αλλαγή” του Στοχ και το ρεζουμέ της ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ ήταν οι αναφορές του Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου.

Πιο αναλυτικά:

“Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Αξίζαμε λίγο καλύτερη τύχη. Σήμερα ο διαιτητής μας άφησε με δέκα παίκτες. Αν δούμε τα δύο στα δύο παιχνίδια, στο πρώτο ένα γκολ οφ σάιντ και σήμερα με δέκα παίκτες. Αξίζαμε κάτι καλύτερο”.

Για την αλλαγή του Στοχ είπε: “Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε αλλά εγώ μίλησα στον παίκτη και του εξήγησα ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά έχει περισσότερο επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Νίνης έχει αμυντικά και δεν θέλαμε να μεγαλώσει το σκορ”.

Για την Μπενφίκα τόνισε: “Η Μπενφίκα έπαιξε καλύτερα στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα όμως ήμασταν κι εμείς καλύτεροι από το πρώτο ματς”.

Συνεχίζοντας είπε: “Ελπίζω κάτι να μάθαμε από αυτά τα παιχνίδια. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνίδιου δεν έχασε ούτε μία ευκαιρία η Μπενφίκα. Είχαμε καλή οργάνωση και τα δύο παιχνίδια ήταν 50-50. Δείξαμε ότι έχουμε δυνατή ομάδα για να σταθούμε σε αυτό το επίπεδο”.

Καταλήγοντας είπε: “Πήραμε ρίσκα σήμερα. Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και περισσότερο αλλά ίσως να δεχόμασταν 5-6 γκολ. Μέχρι την κόκκινη κάρτα συνεχώς βελτιωνόμασταν”.