Από τον… καναπέ, στο Ολίμπικο!

Τα Σαββατοκύριακα παιδεύεται στα γήπεδα της Δ’  Εθνικής της Γερμανίας και όταν η αγαπημένη του ομάδα παίζει εκτός έδρας κάθεται στον καναπε και την βλέπει στην τηλεόραση. Αυτή τη βδομάδα, αυτό δεν θα συμβεί γιατί ο Λέοπολντ Τσίνγκερλε θα ζήσει κάτι ονειρικό!

Αντί να καθίσει στον καναπέ του σπιτιού του αύριο το βράδυ για να δει το παιχνίδι Ρόμα – Μπάγερν Μονάχου, είναι ήδη στη Ρώμη και θα το δει από τον πάγκο των φιλοξενουμένων στο Ολίμπικο!

Ο 20χρονος Τσίνγκερλε είναι ο τερματοφύλακας της Β’ ομάδα της Μπάγερν, με την οποία αγωνίζεται στην Δ΄Εθνική της Γερμανίας. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν και η Δ’ Εθνική είναι η ανώτερη κατηγορία που έχει παίξει…

Στη Ρώμη ταξίδεψε με την αποστολή της Μπάγερν εκτάκτως, καθώς εκτός του Νόιερ, ο Γκουαρντιόλα δεν έχει άλλο τερματοφύλακα. Ο Ισπανός Ρέινα έπαθε βαριά θλάση στη γάμπα σ΄ ένα φιλικό της Μπάγερν με μία μεικτή οργανωμένων οπαδών της, ενώ ο τρίτος τερματοφύλακας, ο Στάρκε, είναι επίσης τραυματίας και έκανε επέμβαση.

Ο μικρός θα καθίσει αύριο στον πάγκο κι όσο δεν επιστρέφουν οι τραυματίες, θα βλέπει τα ματς της Μπάγερν από τον πάγκο της!