By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παίρνει τον Αντώνη Αηδόνη ο Άρης (vid)
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει τον Αντώνη Αηδόνη ο Άρης (vid)

Τhessports
Last updated: 24/06/2023 15:39
Τhessports
Share
SHARE
Τον Έλληνα ομογενή στόπερ της Στουτγκάρδης, Αντώνη Αηδόνη φέρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελλάδα ο Άρης.

Ο ελληνικής καταγωγής, γεννημένος στη Γερμανία το 2001, νεαρός αμυντικός ανήκε στη Χοφενχάιμ από το 2012 έως το 2018 και έκτοτε αγωνίζεται με την Στουτγκάρδη, πλην ενός ενδιάμεσου δανεισμού του στη Ντιναμό Δρέσδης (σεζόν 2021-22).

Έχει παίξει σε όλες τις «μικρές» Εθνικές της Γερμανίας (Κ15, Κ17, Κ18, Κ20), αλλά μέχρι να αγωνιστεί σε επίπεδο Ανδρών, έχει την επιλογή να φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας, όπως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που επίσης αναδείχθηκε από τον ίδιο σύλλογο.

Aκόμη, για τον ομογενή άσο, που μέχρι πρότινος αποτέλεσε μέλος της ελληνικής παροικίας… των Σουηβών μαζί με τους Ντίνο Μαυροπάνο και Θωμά Καστανάρα καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος, φέρεται να ενδιαφέρθηκε προ διετίας ο Αργύρης Γιαννίκης όταν και βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, για τον παίκτη είχε στάξει μέλι τον Νοέμβρη του 2020, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» παρουσιάζοντάς τον στην καθημερινή της στήλη «το ταλέντο της ημέρας»:

«Ιδιαίτερα πολύτιμος αμυντικός που κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στην Bundesliga, χάρη στην ποιότητά του που τον οδήγησε να αποτελεί πυλώνα σε κάθε εθνική ομάδα Νέων, στην οποία έχει παίξει», αναφέρει και προσθέτει:

«Θυμίζει τον Χούμελς όταν ήταν νέος, για την ικανότητά του να οργανώνει από πίσω, αλλά είναι επίσης εξαιρετικός στα μαρκαρίσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής της εθνικής κάτω των 20 ετών, Γκουίντο Στρεϊτσμπάιερ, τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό αλλά και ως μέσο μπροστά από την πίσω γραμμή στο 4-2-3-1».

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ενισχύουν τα μετόπισθεν τους με έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή, o οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη κατά τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τονώνοντας μάλιστα το ελληνικό στοιχείο που λείπει όσο τίποτα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

πηγή: sdna.gr

Σχετικά άρθρα

Το «ευχαριστώ» του Ηρακλή: Πόσα διαρκείας… έφυγαν;
Από την Ελλάδα ως το… Μεξικό: Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
«Ο Ντουμπόφ που αποχωρεί από την Πάφο και ο… ΠΑΟΚ!»
TAGGED:ΆρηςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επίσημο του Τσιακμά!
Next Article Πήγε Σέρρες ο Γκαρσία

Τελευταία νέα

Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΒΟΛΕΪ
29 May, 2026
Συνεχίζει με Αναστασίου ο Παναιτωλικός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Έτοιμη για Μουντιάλ η Αργεντινή: Η αποστολή
ΔΙΕΘΝΗ
29 May, 2026
«Ο Λουτσέσκου δεν βλέπει με καλό μάτι τη Μπεσίκτας»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Follow US