Μεγάλη ανατροπή το MEGA!

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά θα έπαιζε… μόνο του και φέτος (παρότι υπάρχει πλέον υπολογίσιμος αντίπαλος) το πρωινό του MEGA για πρώτη φορά από πέρυσι έκλεισε με μεγαλύτερα νούμερα την Τετάρτη! Σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου του Πέτρου Κωστόπουλου, το “Πρωινό μου” συγκέντρωσε 28,1% στις ηλικίες 18-44 κάτι που έφερε στη 2η θέση το “Πρωινό” του ANT1, για πρώτη φορά φέτος!

Αυτή τη δήλωση του Κωστόπουλου που… επιβεβαίωσε την AGB, “έκοψαν” στο Πρωινό του ANT1 με την Φαίη Σκορδά να… σχολιάζει το λόγο:

Το Mega ούτως ή άλλως δείχνει ανεβασμένο τις τελευταίες εβδομάδες με τα 4 πρώτα επεισόδια της σειράς “Κάτω Παρτάλι” που κάνει θραύση τις Δευτέρες, έχοντας ποσοστά άνω του 60% (60,8 για την ακρίβεια). Η Τρίτη είναι η μέρα του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος επέστρεψε με 41% στην πρεμιέρα του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” (ALPHA), αφήνοντας στην 2η θέση τα “Κλεμμένα Όνειρα” (MEGA). Φυσικά η προηγούμενη εβδομάδα είχε επιτυχίες και για τον ANT1 που οι δύο εκπομπές “The Voice” (Παρασκευή και Κυριακή, οι τελευταίες των “blind auditions”) είχαν Μ.Ο. πάνω από 45%! Σε υψηλά νούμερα παραμένουν και οι “Ράδιο Αρβύλα” (ANT1) με Μ.Ο. άνω του 38% σε μια δύσκολη και εκτός prime time ώρα.