Η πρόκριση πάγωσε στην… παγωνιά

Η ήττα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν ήρθε από την -απ΄ότι φαίνεται- καλύτερη ομάδα του ομίλου, και τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, αν η Ντιναμό Μινσκ δεν κρατούσε, στο παγωμένο Μπορίσοφ!

Στην “Μπορίσοφ Αρένα”, με το θερμόμετρο να δείχνει -4 βαθμούς (ποιος ξέρει πόσο θα δείχνει σε ένα μήνα, που θα πάει ο ΠΑΟΚ εκεί!), η Ντιναμό Μινσκ πήρε 0-0 από την Γκινγκάμπ, της έκοψε δύο βαθμούς, κι αυτή η ισοπαλία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση!

Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ θέλει μια ισοπαλία στην Φλωρεντία, έτσι ώστε να έχει την τύχη του στα χέρια του, και με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια, στη Λευκορωσία, και στην Τούμπα με την Γκινγκάμπ, να προκριθεί στους 32! Αν η Γκινγκάμπ κέρδιζε σήμερα, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε την τύχη του στα χέρια του…

“Το αποτέλεσμα σήμερα στο Μινσκ μας κρατάει ακόμα στην υπόθεση πρόκριση. Βέβαια πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα στην Φλωρεντία και να νικήσουμε τα άλλα δύο ματς. Πρώτος τελικός για μας είναι στην Ιταλία και μετά βλέπουμε” σχολίασε ο Ράζβαν Ρατς, μόλις έμαθε τι έγινε στη Λευκορωσία, ενώ στο ίδιο μήκος, κινήθηκε κι ο Βίτορ.

“Το αποτέλεσμα στο άλλο ματς είναι καλό, τώρα πρέπει να πάρουμε πόντους εκτός έδρας, αν πάμε με 7 πόντους στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, νομίζω ότι με νίκη και 10 βαθμούς θα περάσουμε” είπε ο Πορτογάλος.

Το σενάριο που βλέπει ο Βίτορ είναι πιθανό, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Γκινγκάμπ, δεν θα είναι αρκετή η απλή νίκη, καθώς θα μετρήσουν τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται νίκη με τουλάχιστο 2-0.

Μέχρι τότε…