Κορδέλες τέλος στο Παλέ!

Σαν θέαμα είναι ωραίο, η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι επικίνδυνο και ο Άρης το πλήρωσε το προηγούμενο Σάββατο με τον τραυματισμό του διαιτητή Αναστόπουλο, από τον οποίο ξεκίνησε το… κακό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τελικώς το παιχνίδι διακόπηκε.

Αφού την “πάτησε” ο Άρης, σήμερα αποφάσισε η διοίκησή του να δώσει τέλος σ΄ αυτό το… έθιμο, που κρατά σχεδόν δυο δεκαετίες. Κορδέλες και χαρτάκια στο τζάμπωλ, τέλος.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ ενημερώνει τον κόσμο, που θα πάει αύριο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, ότι δεν θα πρέπει, εκτός των άλλων απαγορευμένων, να έχει μαζί και κορδέλες και χαρτάκια…

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. καλεί τον κόσμο της ομάδας στο «Nick Galis Hall» για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, το Σάββατο 25/10, 5μ.μ. και ενημερώνει:

Οι φίλαθλοι δε θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους, εκτός φυσικά των αντικειμένων που απαγορεύονται από το νόμο (αναπτήρες, κέρματα κ.τ.λ.), και αντικείμενα όπως κορδέλες και χαρτάκια. Όπως αποδείχτηκε, ένα τελετουργικό δεκαετιών μπορεί να δώσει σε κάποιους την αφορμή για να υποστεί ζημιά η ομάδα μας. Συνεπώς, η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θέλοντας να προστατέψει την ομάδα, καλεί τον κόσμο να μην έχει εφεξής στην κατοχή του αντικείμενα όπως κορδέλες και χαρτάκια, ενώ ενημερώνει ότι δε θα επιτραπούν μέσα στο γήπεδο ούτε πλαστικά μπουκάλια και πλαστικά ποτήρια, όπως και ότι ο έλεγχος στις εισόδους θα είναι εξονυχιστικός.

Ας προστατέψουμε όλοι μαζί τον ΑΡΗ στην προσπάθεια που κάνει για αναγέννηση. Ραντεβού το Σάββατο στο «Nick Galis Hall».

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά επειδή η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα, θα παίξει με κόσμο αύριο με την Πάτρα, και θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Κολοσσό, Κηφισιά και ΑΕΚ.