Στοπ με εντολή Ανδριανού

Σε απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του Ηρακλή στις Σέρρες για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου προχώρησε η Αστυνομία μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος στη Λάρισα, όπου απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση, στο συγκεκριμένο παιχνίδι απαγορεύτηκε ακόμα και η διάθεση εισιτηρίων στους «κυανόλευκους» οπαδούς, δηλαδή και η μεμονωμένη μετακίνηση.

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε προχθές απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

• η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου της 28.10.2014 μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 για το Κύπελλο Ελλάδος, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και
• η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς του AEΠ Ηρακλής 1908, για τον ανωτέρω αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».