Ποιος στόπερ, έναν φορ!

Μία εβδομάδα απέμεινε για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΟΚ φορτσάρουν για να κλείσουν έναν επιθετικό, αυτό που ζητά ο Χουμπ Στεφενς εδώ και καιρό, από την ώρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Νέτσιντ…

Μπορεί θεωρητικά να υπάρχει μεγαλύτερες ελλείψεις σε άλλες θέσεις, όπως για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας, αλλά για τον προπονητή το μείζον θέμα είναι η ενίσχυση στην επίθεση κι εκεί πέφτει το βάρος. Από την ΠΑΕ διαρρέει ότι είναι κοντά σε ανακοινώσεις, οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν είναι όντως έτσι.

Το ότι υπήρξαν δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα, για να έρθει ένας πολύ καλός σέντερ φορ στην Ελλάδα, είναι βέβαιο. Κι απομένει να φανεί αν αυτός ο παίκτης βρέθηκε, ή η ΠΑΕ θα πάει σε μια επιλογή απλά για να καλύψει το κενό ποσοτικά για ένα τετράμηνο, έτσι ώστε να ψάξει με μεγαλύτερη άνεση το καλοκαίρι ή θα αποκτήσει έναν περιφερειακό επιθετικό, απλά για να αποκτήσει μια επιπλέον επιλογή ο προπονητής.

Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Στέφενς δημοσίως επιμένει πως δεν καίγεται για στόπερ. Η παραχώρηση του Λόπεθ με δανεισμό στην Θέλτα δεν αλλάζει κάτι, αφού ούτως ή άλλος ο Ισπανός ήταν “αόρατος” τους τελευταίους μήνες.

Ο Στέφενς δεν πτοείται ούτε από τη θλάση του Βίτορ (χάνει και τους αγώνες με τη Μπενφίκα)και προς το παρόν θα στηριχτεί στους Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Μαντούρο, καθώς ο Ολλανδός αποκτήθηκε επειδή μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός. Στην ανάγκη υπάρχει και ο Κατσικάς, αν και με τις επιλογές του ο Στέφενς έχει δείξει πως δεν τον έχει στην πρώτη γραμμή.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η εβδομάδα που απομένει θα είναι καυτή, θα παίξουν πολλά σενάρια και θα γίνουν 1-2 μεταγραφές. Εκτός των άλλων θέμα υπάρχει και με τον τερματοφύλακα, είναι δεδομένο ότι έγινε επαφή με τον Γκσπούρνινγκ, κι απομένει να φανεί αν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τώρα ο Χακόμπο.