Μπράμπετς: «Yπάρχει θυμός για τις συνεχόμενες ήττες»

Με διάθεση για αυτοκριτική, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε στην κάμερα της NOVA στο πλαίσιο του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (3/9 – 20:00), σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των κιτρινόμαυρων που έχουν επιφέρει θυμό και νευρικότητα στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μία νίκη μετά τις τρεις ήττες στη σειρά. Ειδικότερα στη Λαμία δεν παίξαμε καλά. Είχαμε θέμα εκεί να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Παίζουμε τώρα στην έδρα μας και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Για μένα το πρόβλημα ήταν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Στην Κρήτη κυνηγήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γι’ αυτό και ψάχναμε τρίτο γκολ. Εκεί, δεν παίξαμε στο τέλος με ασφάλεια πίσω και το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε. Στη Λαμία, όμως, ήταν μεγάλο το πρόβλημα. Εκεί δεν παίξαμε καλά. Δεν κάναμε ευκαιρίες. Σε αυτό το γήπεδο, πάντα είναι δύσκολα για εμάς. Τώρα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι με τον Αστέρα και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό. Και να ψάξουμε να σκοράρουμε πρώτοι».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ελληνα τεχνικού Μάντζιου στην ομάδα. «Οι απαντήσεις από όλους μας πρέπει να δοθούν την Κυριακή στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί, αλλά και όλοι στην ομάδα μας είναι θυμωμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Το ίδιο, όμως, νιώθουμε κι εμείς οι παίκτες. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να χάσουμε.

Την Κυριακή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και να ζεστάνουμε ξανά τον κόσμο μας. Εχουμε πολλά νέα πρόσωπα, όμως, και χρειάζεται χρόνος να γνωριστούμε καλύτερα. Μερικές φορές υπάρχουν ήττες, από τις οποίες βγαίνεις πιο δυνατός. Εύχομαι αυτή να είναι και η δική μας προσέγγιση στα πράγματα».