Θέμα με την επιστροφή της Εθνικής: Είχαν κλείσει εισιτήρια μετά τον τελικό και δεν θα γυρίσουν όλοι μαζί!

Σε μικρότερα γκρουπ θα γυρίσει η αποστολή της Εθνικής από τις Φιλιππίνες καθώς τα εισιτήρια είχαν κλειστεί για 11/09 μετά τους τελικούς, δεν ήταν ανοιχτά για αλλαγή, ακυρώθηκαν και τώρα δεν υπάρχουν πτήσεις.

Ο προγραμματισμός για το ταξίδι επιστροφής της Εθνικής δεν ήταν ακριβώς… άρτιος. Οι παίκτες της Εθνικής που πιέζονται από τις ομάδες τους να γυρίσουν γρήγορα μπήκαν σε δίλημμα καθώς όσοι θέλουν να γυρίσουν άμεσα, με πτήση τη Δευτέρα, θα πρέπει να το κάνουν με οικονομική θέση ενώ όσοι έχουν κάποιο χρονικό περιθώριο παραπάνω, θα πετάξουν ως την Τετάρτη με business και παραπάνω… χώρο για το σώμα τους. Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για πτήσεις περίπου 15 ωρών καθώς όλες είναι με transit.

Τα αρχικά εισιτήρια που είχαν κλειστεί για τις 11/09 δεν ήταν flexible, άρα δεν επιδέχονταν αλλαγής κι αυτό σημαίνει μια σημαντική οικονομική απώλεια στα business εισιτήρια που είχαν αρχικά εκδοθεί για περίπου 25-26 άτομα.

Τα νέα εισιτήρια τα οποία κλείστηκαν είχαν τιμές 250% πάνω λόγω last minute αναζήτησης. Τα καινούργια εισιτήρια θα τα πάρουν ως επί το πλείστον οι αθλητές ώστε να γυρίσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι 13-14 της αποστολής θα πετάξουν τις επόμενες ημέρας σε μια εικόνα που δεν συνάδει με Εθνική ομάδα να γυρίζει η αποστολή τμηματικά…