Υποψήφιος για πρόεδρος στην ισπανική ομοσπονδία ο Ματέου Λαόθ!

Η πίεση εντείνεται προς το πρόσωπο του Λουίς Ρουμπιάλες αφού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, πέρα από τη μητέρα του και τους άμεσους συνεργάτες του, ζητάνε το… κεφάλι του μετά την απαράδεκτη κίνηση να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο κατά την απονομή των χρυσών μεταλλίων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η FIFA και η UEFA συνεχίζουν να πιέζουν τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, ζητώντας του να παραιτηθεί, ενώ υπάρχουν φωνές μέσα από την RFEF που αναφέρουν πως εφόσον ο Ρουμπιάλες εκδιωχθεί από τη θέση του, τότε θα αποσυρθούν από την UEFA και θα φύγουν οι ομάδες της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τώρα, έρχεται νέο δημοσίευμα από τη χώρα που αναφέρει πως ο Ματέου Λαόθ ενδιαφέρεται και μάλιστα ζεστά για τη θέση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας. Μάλιστα, φέρεται να είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύονται αρκετοί και έχουν θετική άποψη γι’ αυτόν, κάτι που τον… σπρώχνει προς τον «θρόνο» του ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει ο Λουίς Ρουμπιάλες να δηλώσει την παραίτησή του. Κάτι που αυτή τη στιγμή παρά την έντονη πίεση δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί, αφού ο πρόεδρος της RFEF δηλώνει… αμετακίνητος και πως θα δώσει τον αγώνα του για να δικαιωθεί απέναντι στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που του προσάπτονται.