Άφησε… 100 εκατ. ευρώ για να γυρίσει ο Μπαπέ

Η αρχή της νέας σεζόν βρίσκει τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί, παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον πείσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι, για να μη ζημιωθεί οικονομικά.

Οι Παριζιάνοι επιχείρησαν να πείσουν τον 24χρονο φορ να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα όμως με την Equipe, ο Μπαπέ, που είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα προχωρήσει στην επέκταση του με το σύλλογο, αποφάσισε να παραιτηθεί από ένα τεράστιο μπόνους αφοσίωσης, το οποίο δικαιούται.

Το ποσό ανέρχεται περίπου στα 60 με 80 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αν αυτό το μπόνους δεν καταβληθεί, η Παρί θα εξοικονομήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, κέρδος περίπου ίσο με αυτό που θα έπαιρνε η ομάδα αν πουλούσε τον Γάλλο παίκτη.

Και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν μία μέση λύση, προκειμένου να συνεργαστούν μαζί τη φετινή σεζόν. Η απόφαση καλής θέλησης του Μπαπέ εκτιμήθηκε από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος του επέτρεψε να γυρίσει ξανά στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος από τις 21 Ιουλίου προπονούταν με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, ενώ είχε μείνει εκτός αποστολής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.