Σενάριο για Άρη και Πάμπλο Γκαλντάμες

Μεταγραφικό σενάριο από τη Χιλή έρχεται για τον Άρη, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο Πάμπλο Γκαλντάμες, ο οποίος ανήκει στη Τζένοα.

Πρόκειται για Χιλιανό μέσο, με συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Κρεμονέζε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα encancha.cl…:

“Ο Χιλιανός μέσος Πάμπλο Γκαλντάμες δεν θα συνεχίσει στη Τζένοα, αυτό είναι γεγονός. Μετά από μια σχετικά παραγωγική πρώτη σεζόν, στην οποία έπαιξε 19 παιχνίδια (11 εκκινήσεις), για το 2022/23 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε. Σήμερα δεν έχει θέση στην ομάδα που ηγείται ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, οπότε πρέπει να βρει νέο προορισμό.

Και σε αυτό το πλαίσιο εμφανίζονται δύο υποψήφιοι στον ορίζοντα. Αν και η αγορά για τη Serie A έκλεισε την 1η Σεπτεμβρίου, ο μέσος θα μπορούσε να συνεχίσει στην Ιταλία, αφού η Μπρέσια, που αγωνίζεται στη Serie B, είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τον παίκτη.

Αν δεν ευδοκιμήσει, υπάρχει και η επιλογή να φύγει για την Ελλάδα, της οποίας το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Για τον Γκαλντάμες ενδιαφέρεται και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης από τη Super League”.