Κούρτιτς: «Ακόμα αισθητές οι επιπτώσεις του τραυματισμού»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊοβα και τη Ρουμανία, επιχειρώντας να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τους, αρκετούς μήνες που έμεινε εκτός, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

O έμπειρος μέσος έχει ήδη τρεις συμμετοχές με τη νέα του ομάδα, ενώ βρίσκεται εκ νέου στην Εθνική Σλοβενίας, με τον ίδιο να παραδέχεται ωστόσο ότι οι επιπτώσεις του περσινού του τραυματισμού του, ακόμα δεν έχουν εκλείψει.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όταν ήρθε η ώρα να ψάξω για την επόμενη μου ομάδα, το σημαντικότερο που έλαβα υπόψιν ήταν να μπορέσω να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μέχρι στιγμής έχω εκπλαγεί ευχάριστα από το επίπεδο στη Ρουμανία. Έχει ένα δυνατό πρωτάθλημα, με καλά οργανωμένες ομάδας.

Όταν έφτασα στη χώρα συμφώνησα με τον προπονητή για τον ρυθμό με τον οποίο θα πρέπει να «μπω» στην ομάδα, να παίρνω όλο και περισσότερα λεπτά σε κάθε αγώνα.

Οι επιπτώσεις του τραυματισμού μου είναι ακόμα αισθητές, αλλά πλέον είμαι πίσω στο γήπεδο. Αυτό με κάνει χαρούμενο, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά».