Αλ Κελαϊφί: «Ο Μπαπέ είναι απίστευτος παίκτης και φανταστικός άνθρωπος»

Δηλώσεις για τις σχέσεις που έχει με τον Κιλιάν Μπαπέ έκανε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν να αναφέρει πως είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας φανταστικός άνρθωπος.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε στον πορτογαλικό Τύπο, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Κιλιάν Μπαπέ, μετά απ’ όσα συνέβησαν στο «θυελλώδες» καλοκαίρι, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αφορμή της συνέντευξης αποτέλεσε το γεγονός ότι η Qatar Sport Investments (QSI, ιδιοκτήτρια της Παρί ΣΖ) επένδυσε στην Μπράγκα, αποκτώντας το 21,7% του μετοχικού κεφαλαίου. Πρόκειται για μία επένδυση που αποδίδει καρπούς, καθώς η πορτογαλική ομάδα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στα play offs και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Record», ο Αλ Κελαϊφί, αναφέρθηκε στην «υπόθεση» Μπαπέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Μπαπέ είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας φανταστικός άνθρωπος. Και η ομάδα της Παρί ΣΖ, εντός και εκτός γηπέδου, δεν ήταν ποτέ τόσο ενωμένη, κάτι που νομίζω ότι ήταν δυνατό να δούμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια του αγώνα με τη Λιόν. Εφέτος, εστιάζουμε λιγότερο στα αποτελέσματα και περισσότερο στην απόδοση και το στυλ παιχνιδιού μας. Εάν το κάνουμε αυτό, τα αποτελέσματα θα προκύψουν ανάλογα. Εχουμε έναν φανταστικό προπονητή και αθλητικό διευθυντή και είμαι πολύ χαρούμενος με το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα».