Κελαϊφί: «Δεν μας νοιάζει τι κάνουν Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, κανείς δεν θέλει την European Super League»

Δηλώσεις που βάζουν τέλος -έστω και προσωρινά- στα νέα σενάρια για τη δημιουργία της European Super League, έκανε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μετά την επανεκλογή του ως επικεφαλής της ECA, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως κανείς δεν θέλει αυτή τη νέα λίγκα, ενώ πρόσθεσε πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και δεν είναι μέλη του οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ECA (European Club Association) είναι το μοναδικό, ανεξάρτητο όργανο που εκπροσωπεί άμεσα τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ρόλος της είναι να προστατεύει και να προάγει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων.

«Την αποκαλώ ως ” No Super League”, κανείς δεν την θέλει. Δεν μας νοιάζει τί κάνουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, είναι εκτός. Πριν ήταν τρεις ομάδες, τώρα έχουν μείνει μόνο δυο.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα μηνύματα στο κοινό γκρουπ του What΄s Up με το διοικητικό συμβούλιο της ECA, την Κυριακή, 18 Απριλίου του 2021. Μάλιστα νόμιζα ότι μού είχαν χακάρει το κινητό, δεν θα ήταν η πρώτη φορά» ήταν τα λόγια του Κελαϊφί.