Δύο συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο στο Αγρίνιο

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν ήδη οι αρχές, ενώ επίκεινται και άλλες, σχετικά με το οπαδικό επεισόδιο που έγινε χθες στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με την υποδιεύθυνση ασφάλειας της πόλης, πέρα από τα δύο άτομα που συνελήφθησαν, ακόμη πέντε έχουν ταυτοποιηθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά Μέσα του Αγρινίου, υπήρξε σοβαρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, που σημειώθηκε στην οδό Ξενοπούλου, έξω από το πάρκο Αγρινίου. Το agriniopress.gr αναφέρει συγκεκριμένα ότι ομάδα νεαρών με δίκυκλα φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να συνεπλάκη με δύο νεαρά άτομα, με αποτέλεσμα ένας από τους νεαρούς να δεχθεί μαχαιριά στον μηρό. Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης, στην είσοδο της παιδικής χαράς, με δεκάδες πολίτες και παιδιά να παρακολουθούν εμβρόντητοι το θέαμα.

Ο νεαρός είχε μεγάλη αιμορραγία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την αστυνομία να κάνει αναζητήσεις αυτή την ώρα. Κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν οπαδοί του Παναιτωλικού με οπαδούς αθηναϊκής ομάδας, πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είναι γνωστά στις τοπικές αρχές. Αρχικά, μάλιστα, υπήρξε η πληροφορία πως ο τραυματίας είναι παίκτης του Παναιτωλικού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Από τη συμπλοκή φέρεται να έχει τραυματιστεί και δεύτερο άτομο.