Ιωάννα Λίλη… “Ολα Καλά”!

Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει στο χώρο των «μίντια», μετά από μια απουσία οκτώ ετών, ελπίζοντας σ’ ένα εντυπωσιακό «καμ μπακ»! Η σύζυγος του Θόδωρου Ζαγοράκη ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου στο TV Μακεδονία την καθημερινή εκπομπή «Όλα Καλά».

Το δελτίο Τύπου του TV Μακεδονία αναφέρει:

“Με αισιοδοξία και καλή διάθεση σας υποσχόμαστε ότι θα είναι «ΟΛΑ ΚΑΛΑ»!

Η νέα σας τηλεοπτική παρέα έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα η Ιωάννα Λίλη και η παρέα της θα σας κρατάνε την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη συντροφιά.

Έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, η  Ιωάννα Λίλη επιστρέφει και ανοίγει το τηλεοπτικό της σπίτι με σκοπό να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Στο ολοκαίνουριο σπίτι της υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους, συζητά, αποκαλύπτει, συγκινείται, χαμογελά, διασκεδάζει και μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες.

Η Ιωάννα με μία δυνατή ομάδα συνεργατών που αποτελείται απ΄ τους,  Ιάκωβο Μυλωνά, Σοφία Τουντούρη, Δώρα Τσαμπάζη, Πασκουάλε Λίμπο, Άννα Καψάλη, Ειρήνη Πασχαλέρη, Φανή Ζάνα, Νέστωρα Γιαννάκη, Νίκη Λεβεντοπούλου και Φωτεινή Ζγέμπα, σας υπόσχονται να κάνουν ότι μπορούν για να πάνε «ΟΛΑ ΚΑΛΑ».