Άρης: «Χαμόγελα» ενόψει Τούμπας

Ρυθμούς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εφόσον αυτό διεξαχθεί τελικά, ανεβάζει ο Άρης, με τον Ζαν Ζουλ να «ανεβαίνει», χωρίς ωστόσο να έχει μπει ακόμα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (17/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδι μετάβασης, καθώς και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, παρόλο που έχει ανεβάσει ρυθμό, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

* Σήμερα το απόγευμα (18:30) σύσσωμη η ομάδα μας θα επισκεφτεί το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωριστούν από κοντά με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.