Τεστάρει ενδεκάδα με το βλέμμα στο clasico

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε πρώτο πλάνο για τον Άρη, με τα μεταγραφικά να μπαίνουν προσωρινά στην άκρη. Η ομάδα έχει επιστρέψει από τη Δευτέρα στις προπονήσεις και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, η οποία θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες με τις τελικές δοκιμές του Άκη Μάντζιου.

Παρά τις τελευταίες αφίξεις, τα… κουκιά λίγο-πολύ είναι συγκεκριμένα για την ενδεκάδα αλλά και με 2-3 ερωτηματικά που υπάρχουν για την ώρα.

Τα χαφ είναι το ένα μέτωπο πρέπει να διαχειριστεί ο Μάντζιος. Ο Ζουλ ακόμα δεν έχει μπει στις προπονήσεις, υπάρχει όμως ο Ντουκουρέ για να είναι δίπλα στον Νταρίντα όπως και ο Βερστράτε ανάλογα με την παρουσία του στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες.

Ένα θέμα επίσης είναι τα εξτρέμ όπου υπάρχει πλέον ο έτοιμος Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Αν δηλαδή ο Μάντζιος θα επιλέξει τον Ρώσο ή θα πάρει στην επιλογή του Σαμόρα ή ακόμα και σε εκείνη του Μενέντες για τα αριστερά της επίθεσης.

Στην άμυνα και στην κορυφή της επίθεσης δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, με τις επόμενες προπονήσεις να δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για τα ερωτηματικά που υπάρχουν.