Ο προπονητής της Ινδίας έπαιρνε χαρτάκι από αστρολόγο

Η Indian Express αποκάλυψε ότι ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ινδίας για να καταλήξει στην 11άδα της ομάδας στα παιχνίδια της έπρεπε πρώτα να πάρει το «ΟΚ» από τον αστρολόγο του.

Συγκεκριμένα, το ΜΜΕ της Ινδίας αποκάλυψε επικοινωνία που είχε ο Κροάτης τεχνικός, Ιγκόρ Στίματς, με αστρολόγο, από τον οποίο του ζητούσε την γνώμη για τους παίκτες που σκεφτόταν να επιλέξει για την 11άδα της ομάδας, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του κάθε αγώνα. Του έστελνε τις σκέψεις του για την 11άδα που ήθελε να παρατάξει και περίμενε το ΟΚ του αστρολόγου, ο οποίος τσέκαρε βάσει των άστρων την συμβατότητα των παικτών μεταξύ τους αλλά και την αστρολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Στίματς γνώρισε τον αστρολόγο μέσω ενός μέλους της ομοσπονδίας της χώρας.

Στα αποδεικτικά στοιχεία που έχει το ινδικό ΜΜΕ στα χέρια του είναι sms που έχει στείλει ο Στίματς στον αστρολόγο, έναν από τους πιο γνωστούς στη χώρα, πριν το μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι της Ινδίας για τα προκριματικά του Ασιατικού Κυπέλλο με αντίπαλο το Αφγανιστάν. Ανάμεσα στα στοιχεία αυτά, ο αστρολόγος φέρεται να είχε αντιρρήσεις για δύο παίκτες που είχε στην πιθανή 11άδα καθώς οι αστρολογικοί τους χάρτες του… έλεγαν ότι δεν πρέπει να αγωνιστούν, τουλάχιστον όχι από την αρχή του ματς.

Για την ιστορία η Ινδία σε αυτό το παιχνίδι νίκησε το Αφγανιστάν 2-1.