Αποσύρθηκε ο Νολίτο που γράφτηκε για Άρη

Την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ηλικία των 36 ανακοίνωσε ο Νολίτο, μετά από μια καριέρα με παρουσία σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε, ισπανικά ΜΜΕ είχαν εμπλέξει και τον Άρη, μεταξύ των ομάδων που φάνηκαν να ενδιαφέρονται.

Η ανάρτηση του Νολίτο στο instagram:

«Απευθύνομαι σε όλους σας με ένα μείγμα συναισθημάτων που είναι δύσκολο να περιγραφούν. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω το πάθος που ήταν η ζωή μου τόσα χρόνια: το ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο και ένιωσα τυχερός να μπορώ να απολαμβάνω στο υψηλότερο επίπεδο αυτό το υπέροχο άθλημα που μου επέτρεψε να ζήσω τόσα πολλά πράγματα και να πάρω μαζί μου, για πάντα, αμέτρητες αναμνήσεις.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν μέρος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην καριέρα μου. Σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου από όλες τις ομάδες στις οποίες είχα τη χαρά να είμαι κομμάτι τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλη την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδιναν πάντα οι φίλαθλοι.

Τέλος, θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στη Σανλουκάρ ντε Μπαραμέδα, την πόλη μου, και στους φίλους μου από το Ατλέτικο Σανλουκουένιο. Ένιωσα συγκλονισμένος από την τόση αγάπη με την ευχή να μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στον σύλλογο όπου ξεκίνησα επαγγελματικά, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε νέες προκλήσεις».