Η Αλ Σαμπάμπ προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Φερνάντο Σάντος!

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ στην Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας!

Ο 68χρονος τεχνικός, λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας βρίσκεται σε επαφές με συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, ωστόσο η Αλ Σαμπάμπ είναι η ομάδα που έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την πρόσληψη του έχοντας καταθέσει μια άκρως δελεαστική προσφορά.

Πρόκειται για τον ίδιο σύλλογο που πριν από περίπου ένα μήνα επιχείρησε να πείσει τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας να εγκαταλείψει την εθνική Πολωνίας, ωστόσο ο Σάντος σεβόμενος το συμβόλαιο που είχε υπογράψει θέλησε να συνεχίσει προκειμένου να αναστρέψει το κλίμα από τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αλ Σαμπάμπ επίκεινται εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και ένας εκ των υποψηφίων έχει ρίξει στο τραπέζι το όνομα του Τζον Τέρι με τον οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν στη Σαουδική Αραβία θέλει τον Φερνάντο Σάντος στον ρόλο του προπονητή και τον «θρύλο» της Τσέλσι να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, με τον Πορτογάλο τεχνικό πάντως, να μην έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.