Δεληζήσης: «Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη, για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Νova:

Για την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

«Μετά από ένα χρόνο, μου ήρθε ξανά το χαμόγελο! Γύρισα στο γήπεδο που αγαπάω, που έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια σε ένα γεμάτος “Βικελίδης”, μπροστά σε έναν κόσμο που με αγαπάει και τον αγαπάω! Νιώθω τεράστια χαρά κι ευγνωμοσύνη, που επέστρεψα στην οικογένεια του Άρη».

Για τον ρόλο του στην ομάδα:

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Εγώ δεν ήρθα φέτος για να κάνω τριάντα παιχνίδια. Αν ήθελα να κάνω τριάντα παιχνίδια, θα καθόμουν αλλού. Ένα λεπτό στο “Βικελίδης” εμένα μου φτάνει! Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτε… Όσον αφορά για τον ρόλο μου, γνωρίζω τα αποδυτήρια του Άρη καλύτερα από όλους, γνωρίζω το dna του Αρειανού, ξέρω πολύ καλά πώς να μιλήσω στους συμπαίκτες μου κι αν μου ζητηθεί να βοηθήσω αγωνιστικά, θα το κάνω αγωνιζόμενος από ένα λεπτό, όσο χρειαστεί».

Για το κλίμα που βρήκε στα αποδυτήρια του Άρη:

«Βρήκα εξαιρετικό κλίμα! Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι θετικά αποτελέσματα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει το ντέρμπι που έρχεται. Ένα παιχνίδι, που οι οπαδοί μας το θέλουν πάρα πολύ. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσεις στους παίκτες με ιδιαίτερα λόγια γι’ αυτό! Λόγια που θα αγγίξουν στην καρδιά τον κάθε παίκτη, ώστε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Για την αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους”:

«Δύσκολη έδρα είναι η Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Η δική μας ομάδα δεν έχει καλό ξεκίνημα, όμως, είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το κερδίσουμε ή να μην χάσουμε! Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα φανεί συμπαγής. Έχουμε έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τον Άρη και ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί».

Για το μήνυμά του στους φίλους του Άρη:

«Καταλαβαίνω την πίκρα που έχει ο κόσμος, γιατί δεν έχει ξεκινήσει καλά η ομάδα. Οι φίλοι του Άρη, όμως, είναι πάντα κοντά, γιατί είναι κάτι μοναδικό να αγαπάς αυτή την ομάδα».