Κραυγή αγωνίας Διούδη: “Δεν ξέρουμε τι γίνεται…”

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι  της NOVA ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ έκανε ο Σωκράτης Διούδης. Για τα αγωνιστικά ζητήματα είπε:

” Παίζουμε ξεκάθαρα το τελευταίο μας χαρτί. Δεν είναι ανάγκη να λέμε μεγαλύτερες κουβέντες. Ισως το μόνο λάθος αυτής της εβδομάδας να είναι ότι πράγματα που δεν μας απασχολούν, έχουν μπει στα ενδότερα της ομάδας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όσο μπορούμε περισσότερο και να παλέψουμε μ΄ όλες μας τις δυνάμεις για ένα παιχνίδι, δίχως αύριο».

-Θεωρείς πως ελπίδες του Αρη είναι μόνο μαθηματικές ή και ουσιαστικές;

« Με την περιρρέουσα κατάσταση και μ΄ όλα αυτά που επικρατούν στην ομάδα, με εκατέρωθεν δηλώσεις και εμφυλίους, όπως γίνεται αντιληπτό μια ομάδα είναι πολύ δύσκολο να έχει ουσιαστικές ελπίδες. Όμως, όσο περνάει απ΄ το χέρι μας, στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να τα δώσουμε όλα, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εχουν μείνει 8 παιχνίδια και πρέπει και τα 8, κάτω από απ΄ οποιεσδήποτε συνθήκες, να τα παλέψουμε».

-Ξέρεις, στο ματς με τον ΟΦΗ θα αγωνιστείτε υπό τη σκέπη δύο διοικήσεων. Μιας που φεύγει και μιας άλλης που έρχεται.

« Καταλαβαίνετε τη θέση μας! Δεν ξέρουμε τι γίνεται και ίσως ήταν ένα ακόμη μέρος της ανακοίνωσής μας που παρερμηνεύτηκε και το οποίο αρκετοί ερμήνευσαν όπως ήθελαν. Εμείς λέμε ότι βγαίνουνε πολλοί παράγοντες από το παρελθόν και δεν αναφερόμαστε στη τωρινή διοίκηση ή στη προηγούμενη, μόνο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ήταν μέσα στην ομάδα, είχαν καίριες θέσεις και όταν ήταν εδώ, δεν είχαν λύσεις να δώσουν στα προβλήματά μας. Τώρα ξαφνικά, βγαίνουν όλοι και ασχολούνται μ΄ αυτά. Ακόμα και αυτό που κάνουμε τώρα, να συζητάμε για θέματα μη αγωνιστικά, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα».

-Πες μας, λοιπόν, για το καθαρά αγωνιστικό. Τι εικόνα έχεις για τον ΟΦΗ και πως περιμένεις το ματς;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα, ειδικά με τις προσθήκες που έκανε τον Ιανουάριο. Είναι ανεβασμένοι, έχουν πετύχει το στόχο τους, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και παίζουν χωρίς άγχος. Αυτό τους δίνει άλλη ψυχολογία, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας».