ΠΑΟΚ: «Αποκαλυπτήρια» με ελεύθερη είσοδο!

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Mateco με τον Κολοσσό Ρόδου για τους φιλάθλους του Δικεφάλου, ενώ υπάρχει και μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των «Μαυροσκούφειων» στις ώρες των αγώνων της Κυριακής (24/9).

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, μπορεί να είχε το απαραίτητο ρεπό για τους παίκτες, ωστόσο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco είναι γεμάτο, με τρία πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια, τα οποία άλλωστε θα είναι και τα τελευταία της ομάδας, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Την Τετάρτη (20/9) ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Κολοσσό H Hotels, στο πρώτο ανοικτό παιχνίδι για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί το Σαββατοκύριακο το τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ mateco, της ΑΕΚ, της Καρδίτσας και του Προμηθέα Πάτρας.

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά Μαυροσκούφεια που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena (με μία μικρή αλλαγή στις ώρες της Κυριακής) είναι…

Σάββατο (23/9)

16:00: Καρδίτσα – Προμηθέας

18:30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Κυριακή (24/9)

15:00: ΑΕΚ – Καρδίτσα

17:30: ΠΑΟΚ – Προμηθέας».