Κάτω τα χέρια, Πέπ…

Ο Μπιμπιάνα Στάινχαους είναι διαιτητής ποδοσφαίρου και συχνά – πυκνα απασχολεί την επικαιρότητα στη Γερμανία, κυρίως για την εμφάνισή της, αν και όπως η ίδια λέει “το ξανθό μαλλί, δεν θα ήταν αρκετό για να είμαι 6 χρόνια διαιτητής σ΄ αυτό το επίπεδο”. Από το 2008 είναι διαιτητής 2η Εθνικής, ενώ χρησιμοποιείται ως 4η διαιτητής, σε αγώνες της Μπουντεσλίγκα!

Μάλιστα, χθες ήταν 4η διαιτητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 0-0 και πρωταγωνίστησε σ΄ ένα… ευτράπελο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Ο προπονητής της Μπάγερν ήθελε να παιχτούν περισσότερα λεπτά καθυστερήσεις, μάλλον ξέχασε ότι έχει να κάνει με γυναίκα διαιτητή, της έβαλε τις φωνές, και την έπιασε από τον ώμο.

Η 35χρονο διαιτητής, που στο επάγγελμα είναι αστυνομικός, δεν… μάσησε. Με το χέρι της, τίναξε το χέρι του Γκουαρδιόλα από τον ώμο της! Γενικά μέσα στο γήπεδο δεν… μασάει, και κάποια φορά, όταν ένας παίκτης έπεσε για πέναλτι, του ζήτησε αμέσως να σηκωθεί. “Να τρως λίγο ψωμί παραπάνω, να μην πέφτεις εύκολα κάτω”.

Η Στάινχαους έχει πρωταγωνιστήσει άθελά της σε μερικά ευτράπελα περιστατικά ακόμη, καθώς πολλές φορές πάνω στο παιχνίδι, οι παίκτες ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με γυναίκα.

Όπως ο αμυντικός της Ίνγκλσταντ, Μιγιάτοβιτς, που πήγε να διαμαρτυρηθεί για ένα πέναλτι…

stein1

Ή ο Πέτερ Νίμαγιερ της Χέρτα πριν 4 χρόνια, όταν πήγε να την χτυπήσει στον ώμο, αλλά δεν υπολόγισε την απόσταση…

stein2

Δείτε το και σε βίντεο…