By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κερμανίδης: «Με συγκίνησε ο Τσιγγάρας!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερμανίδης: «Με συγκίνησε ο Τσιγγάρας!»

Τhessports
Last updated: 29/09/2023 14:17
Τhessports
Share
SHARE

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών «Bebides 2000» και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον City 106,1 για τις αποδόσεις του Χάρη Τσιγγάρα, ο οποίος πάρθηκε από αυτές τις ακαδημίες για να πάει στον Δικέφαλο και το γεγονός πως έφτασε να γίνει αρχηγός του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν ποτέ αρχηγός στον ΠΑΟΚ:

«Για να φορέσεις τότε το περιβραχιόνιο θα έπρεπε να λείπουν ο Κούδας, ο Σαράφης κ.α. Ήμουν αρχηγός μια φορά αλλά σε ένα φιλικό τουρνουά του ΟΠΑΠ, αλλά είναι περηφάνια και συγκίνηση όπως και να ‘χει. Συγκινήθηκα που ήταν αρχηγός ο Χάρης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση, ένα παιδάκι που ήταν στην ακαδημία μας για 5-6 χρόνια να φτάνει σε αυτό το σημείο. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του και το άξιζε αυτό».

Για τα παιδιά των ακαδημιών που παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΠΑΟΚ:

«Γνωρίζουν την ιστορία του ΠΑΟΚ, πρέπει να πιστέψει σε αυτά τα παιδιά, σε αυτά τα ταλέντα και να τους δώσουν την ευκαιρία να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ το κάνει αυτό και βλέπουμε τα σημάδια αυτών των παικτών».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής χειρίζεται πολύ σωστά τους παίκτες, είναι πολύ καλό το κλίμα. Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αξίζει να πας στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ:

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ακόμη και τη νίκη. Πιστεύω ο κόουτς θα προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Μου θυμίζουν αυτά τα παιχνίδια στην Λεωφόρο μου θυμίζει τα δικά μας παιχνίδια, υπάρχει πολύ πάθος. Όταν έπαιζα εγώ σε οκτώ παιχνίδια δεν είχαμε χάσει στα επτά. Χαίρομαι πολύ να προοδεύουν τα παιδιά των ακαδημιών μας και μακάρι να έχουν την ίδια κατάληξη με τον Χάρη».

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δολοφονία Καρολάιν: Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (vid)
Next Article Η ξεχωριστή πρωτοβουλία της Amani Swiss και της Ειρήνης Καρυπίδου

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US